Digitaliseer uw 8 mm, 9.5 mm of 16 mm film

8mm, 9.5mm en 16mm film digitaliseren

Filmkapitaal is gespecialiseerd in het digitaliseren van 8mm (zowel super 8 als regular 8), 9.5mm en 16mm film. Door onze exclusieve samenwerking met FilmFabriek werken we altijd met de nieuwste generatie scanners. Hierdoor kunt u rekenen op digitalisatie met behulp van de nieuwste technologie.

Wereldwijd 8mm, 9.5mm & 16mm films digitaliseren

De hoogwaardige scanners van FilmFabriek worden wereldwijd ingezet om grote archieven van 8mm, 9.5mm en 16mm film te digitaliseren. Zo zijn deze filmscanners door onder andere Yale university, het Zwitsers archief en Filmfabrika Moskou gebruikt om films om te zetten naar een toekomstbestendig digitaal formaat. Wij maken het voor u mogelijk om te profiteren van dezelfde kwaliteit.

Wetgate technologie voor reductie van krassen

Doordat wij 8mm, 9.5mm en 16mm films digitaliseren met behulp van een unieke Wetgate techniek, kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat. Met deze techniek is het immers mogelijk om kleine krassen en beschadigingen in de film tijdelijk op te vullen, waardoor bij digitalisering de verticale lijnen onzichtbaar worden.

Hét moment om 8mm, 9.5mm & 16mm te digitaliseren

De kwaliteit van de huidige generatie camera’s is hoog. Datzelfde geldt voor onze filmscanners. Het voordeel is dat de meeste 8mm, 9.5mm en 16mm films nu nog goed te digitaliseren zijn. Onthoud echter wel dat de kwaliteit van die films steeds verder achteruit gaat. Hoe langer u wacht met de digitalisatie, hoe minder het uiteindelijke resultaat dus zal zijn. Daarom is het erg belangrijk om niet te lang te wachten met het digitaliseren van film door Filmkapitaal.

© Copyright - Filmkapitaal | KvK 69246653 | BTW nr. NL857800449B01